۲۸ خرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۵۴

ماندی مطرح کرد:

توجه ویژه استانداری به سیما و منظر شهری در قم

توجه ویژه استانداری به سیما و منظر شهری در قم

قم - خبرگزرای مهر: مدیرکل دفتر فنی معاونت عمرانی استانداری قم با اشاره به برنامه‌های این دفتر برای آینده گفت: توجه به سیما و منظر شهری یکی از سرفصل‌های کاری معاونت عمرانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ماندی در مراسم تودیع و معارفه مدیران حوزه عمرانی استانداری قم که قبل از ظهر چهارشنبه در تالار امام رضا(ع) استانداری برگزار شد، اظهار داشت: توجه ویژه به سیما و منظر شهری و پروژه‌های عمرانی مانند مسکن مهر از اولویت‌های روز استان قم است که در دفتر فنی استانداری پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه استانداری ملزم است به اجرای سیاست‌های دولت در عرصه عمرانی است ادامه داد: نباید سلایق شخصی وارد مسائل کاری شود.

مدیرکل دفتر فنی معاونت عمرانی استانداری قم گفت: ارتباط تنگاتنگ با دستگاه‌ها و نهادهای عمرانی مانند شهرداری و راه و شهرسازی موضوع مهم دیگری است که موجب انجام بهتر امور خواهد شد.

وی با اشاره به وضعیت اعتباری کشور است ابراز داشت: این ملاحظات در دستور کاری ما است چراکه در تنظیم برنامه‌های عمرانی وضعیت مالی کشور را نمی‌توان نادیده گرفت.

ماندی جذب منابع مالی را یکی از مهم‌ترین مسائل در امور عمرانی دانست و افزود: کاهش اتکای استانداری به بودجه‌های دولتی موضوع بسیار مهمی است. هر قدر که می‌شود طرح‌های عمرانی را با دخالت بخش‌ خصوصی باید به سرانجام رساند.

وی اضافه کرد: سرعت، دقت و کیفیت در اجرای طرح‌های عمرانی و آموزش مستمر به مدیران و کارشناسان از دیگر مسائلی است که در دفتر فنی استانداری به آن توجه خواهد شد.

مدیرکل دفتر فنی معاونت عمرانی استانداری قم با اشاره به اهمیت توجه به مهندسی ارزش و پدافند غیر عامل گفت: استفاده از ظرفیت‌های موجود مهندسی در دستگاه‌ها و توجه به بخش‌های تابعه استان و روش‌ها نوین در امور فنی و عمرانی از دیگر موضوعاتی است که ما پیگیری می‌کنیم.

رتبه پایین قم در پدافند غیر عامل

مدیرکل پدافند غیر عامل استانداری قم نیز در این مراسم با اشاره کسب نمره 10 از صد نمره توسط استان در زمینه پدافند غیر عامل عنوان داشت: این رتبه بسیار پایین است اما در سطح ملی از طرح‌های پدافند غیر عامل در قم چندان حمایت نمی‌شود.

وی افزود: شهر قم باوجود نزدیک بودن تهران در بسیاری از شاخص‌ها وضعیت خوبی ندارد که این توجه خاص مسئولان را می‌طلبد.

مهدی متقیان که پیش از این به عنوان مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری قم فعالیت می‌کرد با اشاره به عملکرد خود در آن حوزه اظهار کرد: استخدام 300 نیروی آتش‌نشان یکی از بهترین کارهایی بود که در این مسیر انجام دادیم.

وی خدمت در نظام اسلامی را یک نعمت دانست و گفت: برای بهبود کیفیت زندگی در شهر قم باید تمام کسانی که توان انجام کاری دارند اراده‌های خود را جمع کرده و تلاش را مضاعف کنند.

کد مطلب 2314537

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha